Μετά τη δήλωση Μπελέρη, ο Ράμα δήλωσε: «Δεν ήρθα για να προκαλέσω, αλλά για να συναντήσω τον λαό μου»

Ξεκινώντας, ο Έντι Ράμα απάντησε στο προειδοποιητικό μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη ότι «ήρθε στην Ελλάδα για να προκαλέσει», λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου». 

Νωρίτερα μέσα από τις φυλακές ο Φιέρι ο Φρέντι Μπελέρης είχε δηλώσει: 

Ηχηρό μήνυμα για την επέτειο 1 έτους από τη φυλάκισή του από τις αλβανικές Αρχές και την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα έστειλε ο Φρέντη Μπελέρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και δήμαρχος Χιμάρας.

«Η μέρα που διάλεξε ο Ράμα να έρθει στην πατρίδα μας, δεν είναι τυχαία! Είναι η μέρα που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή μου», δηλώνει ο Φρέντη Μπελέρης.

«Επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά μου. Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς», καταλήγει.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use