Το bullying καθημερινό φαινόμενο – Κανείς δεν κάνει τίποτα – Νεα επίθεση [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 15χρονου αγοριού σε ένα από τα πιο γνωστά σχολικά συγκροτήματα της Αθήνας.

Το 15χρονο αγόρι δέχεται απανωτά χτυπήματα, μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα, ακριβώς έξω από το σχολείο του. Ένας τον χτυπά κι άλλοι τρεις τον έχουν κυκλώσει, μη τυχόν και ξεφύγει. Την ώρα που ο 15χρονος δέχεται τα χτυπήματα, ένας άλλος, προσπαθεί να του αρπάξει τη τσάντα.

Το παιδί έχει πέσει κάτω και δεν αντιδρά. Δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα. Είναι σοκαρισμένος. Κρατά το κεφάλι του για να προφυλαχτεί και περιμένει να σταματήσουν.

«Έξω από το σχολείο, την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», είπε η μητέρα του 15χρονου στο MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.newsit.gr


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use