Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση κτηνοτρόφου από τη Θεσσαλία

Εξαφάνιση Εξαφάνιση

Η κυρία Φανή, είναι η πρώην σύζυγος του αγνοούμενου Θοδωρή Σελεμετζίδη από τη Θεσσαλία, ωστόσο οι σχέσεις τους παρέμεναν καλές. Μιλάει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από τη Γερμανία όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Είχαμε επικοινωνία, λόγω του παιδιού. Το παιδί το είχα πάρει μαζί μου στη Γερμανία, γύρισε κάποια στιγμή να κάνει τη θητεία του και με τον μπαμπά του είχε επικοινωνία. Έχουν περάσει πάνω από δέκα μήνες από την ημέρα που εξαφανίστηκε».

«Μία ημέρα μετά, είχε βγει ένας συγγενής μας μ’ έναν φίλο του στη Λάρισα και σε ένα πάρκινγκ βρήκε το πορτοφόλι του κοντά στα ΚΤΕΛ. Από τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».

«Εκτός από το πορτοφόλι, βρέθηκε και το κινητό του, όχι όμως και το τσαντάκι μέσης, που φορούσε όταν χάθηκε. Στις 15 Μαΐου ξαφνικά βλέπει το παιδί μου μία κλήση από το κινητό του μπαμπά του».

«Ήταν ένα ζευγάρι, που πέρασε από τα ΚΤΕΛ και το βρήκαν. Είχε εκφράσει και την επιθυμία του να έρθει στη Γερμανία μαζί μας, οπότε σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για κάποιον που είχε σκοπό να εξαφανιστεί. Εύχομαι μόνο να είναι καλά και να βρεθεί», κατέληξε εμφανώς ταραγμένη.







Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use