Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του διαγωνισμού – «Το είχα γράψει για να το δώσω σε άλλον καλλιτέχνη»

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του διαγωνισμού Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του διαγωνισμού
Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του διαγωνισμού

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και ο μεγάλος νικητής είναι ο Ελβετός Nemo με το τραγούδι «The Code».

Όπως ήταν φυσικό, λίγη ώρα μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού στη Σουηδία, ο εκπρόσωπος της Ελβετίας είχε συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Λίγο πριν ξεκινήσει να μιλάει για τα πλούσια συναισθήματα που βίωνε εκείνη τη στιγμή μετά τη μεγάλη του νίκη, ο ερμηνευτής έπρεπε να παραλάβει τον φάκελο της διοργανώτριας χώρας, της Σουηδίας η οποία πλέον παρέδιδε τα σκήπτρα στους Ελβετούς που το 2025 θα διοργανώσουν με τη σειρά τους τη Eurovision.

Αμέσως μετά, ο ερμηνευτής μίλησε για τα συναισθήματά του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ όλους όσοι δούλεψαν για το τραγούδι. Συνέβη πέρυσι και εγώ το έγραψα για να το δώσω σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Και όταν μου είπαν να το πω εγώ, είπα ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά πως θα έδινα μία ευκαιρία και τελικά κατέληξα να γράφω ένα από τα πιο δημιουργικά τραγούδια που είχα κάνει ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που κατάφερα να έχω αυτό το κομμάτι της τέχνης, που είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό τραγούδι. Η ομάδα που με ακολούθησε ήταν γεμάτη αγάπη και χαρά και αυτό είναι που θέλω να κρατάω μέσα μου ως ανάμνηση».





Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use