Eurovision: Προκρίθηκε στον τελικό Μαρίνα Σάττι

Με μια άψογη εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε Αρένα στη Σουηδία, η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε με το «Ζάρι» την Ελλάδα στο Β ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision και προκρίθηκε στον τελικό. 

Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που προκρίθηκαν είναι οι: Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία και Αρμενία.



Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use