Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας
Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Μια τραγωδία κρύβεται πίσω από τον θάνατο της 48χρονης διαφημίστριας, η οποία βούτηξε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι της Πάτρας ανήμερα του Πάσχα. Η αυτόχειρας είχε πάει στο νοσοκομείο πριν από το απονενοημένο διάβημα για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLife, απαρχή των προβλημάτων για την γυναίκα ήταν η οικονομική κρίση το 2010, όταν αποφάσισαν με τον σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο. Πάλευε μόνη της να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά ενώ σύντομα έχασε το σπίτι της καθώς δεν μπορούσε να αποπληρώνει τις δόσεις του δανείου.




Είχε ήδη λάβει το κατασχετήριο και είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της.

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της γνωστής διαφημίστριας που έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Αποκλειστικό ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις. Τι λέει ο αδελφός της, μιλώντας αποκλειστικά στο «Tlive».




 

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης:




 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use