Την Πέμπτη η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

Την Πέμπτη η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου Την Πέμπτη η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου
Την Πέμπτη η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

Την Πέμπτη θα τελεστεί η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο.

Η είδηση θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 9 Μαΐου, όπως ανέφερε η εκπομπή «Πάμε Δανάη», δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δανάη Μπάρκα για Παναγιωτοπούλου: Θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει

«Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει», είπε η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για την ηθοποιό, την οποία αποχαιρέτησαν μέσω αναρτήσεων συνάδελφοί της αλλά και θαυμαστές της, που την θυμούνται από τις σειρές που πρωταγωνίστησε.

«Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της», πρόσθεσε.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use