Συνελήφθη αλλοδαπός στον Άγιο Κοσμά για παράβαση του νόμου περί όπλων και για αντιποίηση αρχής

Συνελήφθη αλλοδαπός στον Άγιο Κοσμά για παράβαση του νόμου περί όπλων και για αντιποίηση αρχής Συνελήφθη αλλοδαπός στον Άγιο Κοσμά για παράβαση του νόμου περί όπλων και για αντιποίηση αρχής
Συνελήφθη αλλοδαπός στον Άγιο Κοσμά για παράβαση του νόμου περί όπλων και για αντιποίηση αρχής

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, προέβησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του Ν. 2168/1993 “περί όπλων” καθώς και του άρθρου 175 του Π.Κ. “Αντιποίηση Αρχής”.

Ειδικότερα, ο 46χρονος εντοπίστηκε στην μαρίνα του Αγίου Κοσμά, να έχει στην κατοχή του ένα οπλισμένο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 mm με γεμιστήρα καθώς και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο συνολικού μήκους πενήντα πέντε εκατοστών (55cm). Εντός του σκάφους στο οποίο διέμενε, βρέθηκε μία πλαστική θήκη μέσης πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι φορούσε μέσα από το σακάκι του, λευκό πουκάμισο με επωμίδες, στις οποίες έφερε τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use