Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 33ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΟΠΕΡΑΤΕΡ: Νίκος Μπασίσογλου
ΠΟΑΣΥ ΠΟΑΣΥ
ΟΠΕΡΑΤΕΡ: Νίκος Μπασίσογλου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 33ο Πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Αθήνα  στις 29 & 30 Μαρτίου 2023. 

Την πρώτη ημέρα, Τετάρτη 29, αμέσως μετά την προσέλευση των αντιπροσώπων, έγινε η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, ο έλεγχος της απαρτίας και η εκλογή του Προεδρείου του συνεδρίου. Ακολούθως, έγινε ο διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός- Προϋπολογισμός, όπου τοποθέτηση έκανε εκτός των άλλων ο Ταμίας της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Κουλιάκης καθώς και η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής. Έπειτα έγινε απόδοση τιμής στην αείμνηστη Γραμματέα Γυναικών Μαρία Γιαννακοπούλου. Ακολούθησε η ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ Χάρη Μπουκουβάλα για νομικά θέματα και τέλος οι τοποθετήσεις των συνέδρων.

Την Δεύτερη και τελευταία ημέρα, συνεχίστηκαν οι τοποθετήσεις των συνέδρων, ενώ αμέσως μετά απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γρηγόρης Γερακαράκος.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τάκης Θεοδορικάκος, ο ΓΓ του Υπουργείου Μιχάλης Καραμαλάκης, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Γεώργιος Δούβαλης, Ο Χρήστος Σπίρτζης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Χήτας και  ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας Γιάννης Κατσιαμάκας εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης.

Μετά τη λήξη του συνεδρίου ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, παραχώρησε δηλώσεις στο newstok.gr:

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το πέρας του συνεδρίου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την δεύτερη ημέρα του 33ου συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ:

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use