Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Στην τηλεόραση έμαθε ότι καιγόταν το σπίτι της αδερφής του

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Στην τηλεόραση ότι καιγόταν το σπίτι της αδερφής του Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Στην τηλεόραση ότι καιγόταν το σπίτι της αδερφής του
Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Στην τηλεόραση ότι καιγόταν το σπίτι της αδερφής του

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία της Αγίας Παρασκευής. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στις Αρχές με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Συνολικά 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά και μόλις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο, εντόπισαν απανθρακωμένη μια γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών.

Συγκλονίζει ο αδελφός της άτυχης ηλικιωμένης, μιλώντας στην κάμερα του STAR, αναφέροντας πως ο ίδιος πληροφορήθηκε για την τραγωδία από την τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε, «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και τώρα είναι στον παράδεισο. Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου. Από εκεί και πέρα, εγώ πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ. Η αδελφή μου έμενε μόνη της».





Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use