Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κέρκυρα το Μεγάλο Σάββατο

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά έθιμα της Κέρκυρας συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Χθες το βράδυ ακολούθησε την περιφορά του Επιτάφιου του Μητροπολιτικού Ναού και το πρωί τη λιτάνευση ιερού σκηνώματος και το Επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο κ. Κασσελάκης στις 11.00 το πρωί τήρησε το παραδοσιακό εκρηκτικό έθιμο της Πρώτης Ανάστασης, το σπάσιμο των μπότηδων, έχοντας στο πλευρό του τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ. Από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην πλατεία Σπιανάδα πέταξε τον πρώτο μπότη που έπεσε -με τον κόσμο να παρακολουθεί με ενθουσιασμό.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με το σχετικό βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα 11 η ώρα το πρωί. Πάμε να σπάσουμε τους μπότηδες. Και μετά, πρώτα ο Θεός, θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας».

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use