Προφυλακίστηκε ο 51χρονος νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του – Ισχυρίστηκε ότι «το προκάλεσε ο νεαρός»

Προφυλακίστηκε ο 51χρονος νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του Προφυλακίστηκε ο 51χρονος νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του

 Mε τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα,  κρίθηκε προφυλακιστέος ο 51χρονος άνδρας από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε το βαφτιστήρι του από όταν εκείνο ήταν 9 έως 12 ετών και αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Τριπόλεως, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Εκτός από τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, κατηγορείται και για κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνεύρεσή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη δύο φορές και ότι «το προκάλεσε ο νεαρός».

Ωστόσο, από πλευράς του ο νεαρός ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το neakriti.gr, ότι αυτό έχει συμβεί περισσότερες από δέκα φορές και χωρίς τη θέλησή του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστήριξε ότι το βίντεο το τράβηξε ο ίδιος για να το έχει σαν απόδειξη ότι τον προκάλεσε ο βαφτισιμιός του.

Ακόμα δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια που σήμερα είναι 24 και 17 ετών και τα οποία ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες προέκυψαν από την «εύλογη» ανησυχία των γονιών τους αφότου αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον βαφτισιμιό του.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του κατηγορούμενου, εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019.

Πώς ήρθε στο φως η κακοποίηση

Η αρχή για να αποκαλυφθεί η υπόθεση έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το neakriti.gr, όταν ο νονός επισκέφθηκε το σπίτι του 20χρονου και εκείνος αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς του νεαρού τον ρώτησαν τον λόγο, εκείνος τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί στο παρελθόν και στη συνέχεια εκείνοι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες που έφεραν στο φως όλα τα παραπάνω στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 51χρονου άντρα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use