Μαρία Αντωνά εναντίον Άρη Σοϊλέδη: Ήσουν σε όλα πολύ μικρός

Μαρία Αντωνά εναντίον Άρη Σοϊλέδη: Ήσουν σε όλα πολύ μικρός Μαρία Αντωνά εναντίον Άρη Σοϊλέδη: Ήσουν σε όλα πολύ μικρός
Μαρία Αντωνά εναντίον Άρη Σοϊλέδη: Ήσουν σε όλα πολύ μικρός

Λίγο μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, το προφίλ της Μαρίας Αντωνά στο Instagram γέμισε με stories που έγραφαν το ίδιο κείμενο και αναρτήθηκαν πολλές φορές.

Το κείμενο έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!! Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια!! Έπρεπε να πάρω μάλλον και εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα! Ήσουν σε όλα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ».

Αντωνά

Η ραδιοφωνική παραγωγός τόνισε ότι παραβίασαν το προφίλ της, το οποίο επανέκτησε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου. Τα stories απευθύνοντας στον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Με νέα stories μέσα από το αυτοκίνητό της, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανέβαζε ποτέ τέτοια μηνύματα και έχει ήδη μπει στη διαδικασία να δει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Μόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγη ώρα παραβιάστηκε. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, τα μηνύματα και τις κλήσεις σας. Προφανώς και δεν ήμουνα εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram story και έστελνε αυτά τα μηνύματα. Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια να σέβομαι εμένα, τη ζωή μου, την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε καμία περίπτωση σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι. Και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ είμαι ήδη σε μία διαδικασία να ψάξω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο και για ποιο λόγο και τι θέλει ακριβώς από μένα. Όπως και να ‘χει σας ευχαριστώ πάρα πολύ συγνώμη για την τόση αναστάτωση, δεν έχω να πω κάτι άλλο, αυτά».

Στο άλλο κλιπ, που ανέβασε, η Μαρία Αντωνά ευχαρίστησε δημόσια έναν φίλο της και είπε: «Τουλάχιστον υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα μας, στο πλευρό μας ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχει μόνο το κακό εκεί πέρα έξω υπάρχει και το καλό και υπάρχουν άνθρωποι που ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα σας στον λογαριασμό μου και τα άπειρα τηλέφωνα σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε δίπλα μου σε όλα και να ξέρετε ότι το εκτιμώ πάρα πολύ».

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθαρίζοντας για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή.

Έπειτα από τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές Απριλίου, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν σε βραδινή έξοδο με μια γυναίκα, πυροδοτώντας φήμες που τον ήθελαν να είναι ήδη σε νέα σχέση. Επίσης, ορισμένοι έκαναν λόγο για μια σχέση, η οποία είχε ξεκινήσει όταν η τότε σύντροφός του ήταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτησή του αποφάσισε να διαψεύσει τις εν λόγω εικασίες και να απορρίψει την ύπαρξη μιας παράλληλης σχέσης.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων… Ευχαριστώ».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use