Ανάγκαζε το παιδί του να αδυνατήσει και το 6χρονο πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση του θανάτου του 6χρονου Κόρι στις ΗΠΑ, μετά από κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα του, τον 31χρονο Christopher Gregor (Κρίστοφερ Γκρέγκορ), στο οποίο φαίνεται το μικρό αγόρι να υποφέρει, ενώ ο κατηγορούμενος τον πιέζει να κάνει διάδρομο, επειδή τον θεωρεί πολύ χοντρό! 

Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται ο 6χρονος να πέφτει από τον διάδρομο, με τον πατέρα του να τον σηκώνει πολλές φορές και να μην τον αφήνει να φύγει από το όργανο γυμναστικής. Μάλιστα, ο πα-τέρας, όπως προκύπτει από το βίντεο, φαίνεται να δαγκώνει στο κεφάλι το παιδί, προκειμένου να μην σταματήσει να κάνει διάδρομο.

Εάν καταδικαστεί, ο Christopher Gregor αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη. Κατά τη διάρκεια της δίκης προβλήθηκε στο δικαστήριο υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης του γυμναστηρίου Atlantic Heights Clubhouse.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν τόσο γρήγορη η ταχύτητα στον διάδρομο, με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι να μην μπορεί να τρέξει και να σέρνεται στον διάδρομο και να προσπαθεί ξανά και ξανά. Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη στο γυμναστήριο, η μητέρα του αγοριού, Breanna Micciolo, η οποία είχε από κοινού την επιμέλεια του Κόρι με τον Κρίστοφερ Γκρέγκορ, είδε τα τραύματα του γιου της και τα ανέφερε σε έναν υπεύθυνο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιών του Νιου Τζέρσεϊ.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use