Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός” με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση των οπαδών

Η στιγμή που δόθηκε το σύνθημα για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη Η στιγμή που δόθηκε το σύνθημα για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη
Η στιγμή που δόθηκε το σύνθημα για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος για ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση οπαδών, που είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είχα το προσωνύμιο « Κοντός». Ο κατηγορούμενος φέρεται να βρισκόταν μέσα στο γήπεδο « Μελίνα Μερκούρη» και μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ να έδωσε το σύνθημα για τα επεισόδια.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος μαζί με τον μάνατζερ γνωστού τράπερ φέρονται αμφότεροι να εξήλθαν του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία και να «…ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις».

Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τα αδικήματα που του αποδίδονται και οποιαδήποτε συμμετοχή στα επεισόδια.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use