Συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία

Συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία Συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία
Συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία

Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, για ενδοοικογενειακή βία, καθώς επίσης οκτώ δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις σχημάτισε η ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένας άνδρας στο Αγρίνιο, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Επίσης, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνδρας εξύβρισε την γυναίκα μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ η γυναίκα, επίσης μέσω μηνυμάτων, τον απείλησε και τον εξύβρισε, θίγοντας την τιμή, την υπόληψη και τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.

Σε μία άλλη περίπτωση στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στο γιό του και στη σύζυγό του, ενώ τους απείλησε προκαλώντας τους τρόμο και ταραχή.

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, για απειλή.

Στο μεταξύ, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης, στην Ηλεία, συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλαν σε βάρος του, η μητέρα του και η σύνοικος θεία του για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use