Καινούργιου σε Κωνσταντινίδη: Ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες…

Καινούργιου σε Κωνσταντινίδη Καινούργιου σε Κωνσταντινίδη

Οι δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης σχετικά με το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την ίδια να του κάνει δημόσια πρόσκληση συνεργασίας από τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, πικραμένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Δεν υπάρχει χαρά, όταν κάτι για το οποίο ξεκινάς με όνειρα, όραμα και θες να κάνεις επιτυχία τελειώνει πρόωρα. Μην κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή, δεν χαίρεσαι. Από εκεί και πέρα, το μήνυμά μου είναι προς τα παιδιά της ομάδας και αυτό που είπα σε όλους, είναι ότι κανείς καλός δε χάνεται. Υπομονή, επιμονή και όλοι οι καλοί του χρόνου θα είναι και θα δουλεύουν εκεί που πρέπει. Εντάξει, συνέβη και πάμε παρακάτω».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην απόφαση του δημοσιογράφου να αφήσει το πάνελ του «Super Κατερίνα» και να πάρει μεταγραφή για το Mega, στέλνοντάς του μάλιστα δημόσια πρόσκληση για εκ νέου συνεργασία από τον Σεπτέμβριο.

«Πάντως, να πω κάτι με αγάπη. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει και πάλι από τον Σεπτέμβριο, οπότε είσαι ευπρόσδεκτος, γιατί ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες και σε περιμένουμε πώς και πώς. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φέτος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον δημοσιογράφο.
«Μίλησε εξαιρετικά, μπράβο του και παίρνει και το μερίδιο της ευθύνης του. Πέρσι το καλοκαίρι η πρόθεσή μας ήταν να συνεχίσει κανονικά ο Στέφανος, είχαμε εξαιρετική συνεργασία και μας ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Μας είπε ότι ίσως του δοθεί περισσότερος χρόνος και κάνω κάτι καλύτερο. Όταν λοιπόν φεύγεις από κάπου που είσαι καλά και παίρνεις ένα ρίσκο να κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα σου βγει καλύτερο, βέβαια και τα βάζεις μετά με τον εαυτό σου, γιατί τελικά δεν σου βγήκε αυτό που ήθελες», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use