Θεσσαλονίκη: Βίντεο από διάρρηξη στη Μενεμένη – Μπήκε στο σπίτι και έκλεισε την κάμερα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από διάρρηξη στη Μενεμένη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από διάρρηξη στη Μενεμένη
Θεσσαλονίκη: Βίντεο από διάρρηξη στη Μενεμένη

Διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι στη Μενεμένη το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το thesstoday, η διάρρηξη έγινε στις 20:14 όταν ο δράστης χρησιμοποιώντας κατσαβίδι παραβίασε την πόρτα κατοικίας. Χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπαίνει στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να απενεργοποιήσει την κάμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εκείνη τη στιγμή ήταν στη δουλειά και έλαβε ειδοποίηση στο κινητό του από την κάμερα ότι έχει ανιχνευθεί κίνηση μέσα στο σπίτι. Όμως επειδή συγκατοικεί με συγγενικό του πρόσωπο δεν έδωσε σημασία και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψαν και οι δύο και βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα και ανάστατο τον χώρο. Από το σπίτι έλειπαν μετρητά, δύο πορτοφόλια, δύο λάπτοπ, τάμπλετ, σκληρός δίσκος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα μετά τη διάρρηξη ψάχνουν σπίτι να μετακομίσουν από την περιοχή, υπό τον φόβο να βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use