Ακραία βία στην Πέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ακραία βία στην Πέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου Ακραία βία στην Πέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου
Ακραία βία στην Πέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου

Περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από γυμνάσιο του Δήμου Σκύδρας, στην Πέλλα, όταν μαθητής έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, μαθητής της Β’ τάξης γυμνασίου του δήμου Σκύδρας δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ’ Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο.

Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελλόμενος έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σεσημασμένος ο φερόμενος δράστης στην Πέλλα

Οπως αναφέρει το karatzova.com, το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον φερόμενο θύτη στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για τον ίδιο μαθητή με περιστατικά εντός σχολείου.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use