Το Ιράν έστειλε το μήνυμα στο Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε η επίθεσή μας -Aν ξανακάνει λάθος η απάντηση θα είναι πιο σκληρή – ΒΙΝΤΕΟ

Το Ιράν έδειξε στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ και τον κόσμο ότι είναι σε ετοιμότητα να απαντήσει σε κάθε πρόκληση ειδικά όταν δέχεται απειλή.

«Η στρατιωτική δράση του Ιράν ήταν η απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό», ανέφερε η αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ σε ανάρτησή της στο Χ.

Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο ένα λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι σημαντικά πιο αυστηρή.

Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας ότι η σύγκρουση είναι μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ – και οι ΗΠΑ «πρέπει να μείνουν μακριά».

Η ανάρτηση στο Τwitter:

«Η στρατιωτική δράση του Ιράν, η οποία διεξήχθη με βάση το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών που αφορά τη νόμιμη άμυνα, ήταν η απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος κατά των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό. Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο ένα λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι σημαντικά πιο σοβαρή. Πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του άτιμου ισραηλινού καθεστώτος, από την οποία οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!»

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 

 

 

 

 

 

 

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use