Μακελειό στο Σίδνει: 40χρονος που έδρασε μόνος του ο μακελάρης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 40χρονος άνδρας πυροβολήθηκε από τις Αρχές του Σίδνεϊ μετά από αναφορές που έλαβε η αστυνομία για επίθεση με μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου τοπική ώρα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους επτά (πέντε γυναίκες και ένας άνδρας) ανάμεσά τους και ο δράστης της επίθεσης ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά μιας αστυνομικού. Παράλληλα, εννέα άνθρωποι μαχαιρώθηκαν, ανάμεσά τους είναι και ένα βρέφος 9 μηνών, με κάποιους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η μητέρα του βρέφους η οποία είχε τραυματιστεί και εκείνη σε μια προσπάθεια να σώσει το μωρό της, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τα όσα έζησαν περιγράφουν όσοι βρισκόντουσαν μέσα στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction στο Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια της επίθεσης όταν ένας 40χρονος δράστης άρχισε να επιτίθεται με μαχαίρι σε πολίτες, το μεσημέρι του Σαββάτου, τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, π 40χρονος μακελάρης έδρασε μόνος του.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο CNN στην Αυστραλία, 9 News Sydney, περιγράφοντας τις σκηνές πανικού που επικράτησαν με ανθρώπους να τρέχουν μέσα στο εμπορικό κέντρο πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use