Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Αυτιάς: Αύριο το πρωί ανακοινώνεται επίσημα η υποψηφιότητα του

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Αυτιάς Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Αυτιάς
Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Αυτιάς

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μαζί του συνομίλησε για αρκετή ώρα, έβγαλαν φωτογραφίες και αύριο το πρωί στις 10.00 το πρωί θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

Γιώργος Αυτιάς: Έτσι τον αποχαιρέτησαν οι «Δεκατιανοί»

Στο φινάλε της εκπομπής του, την Κυριακή, ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τους «Δεκατιανούς του ΣΚΑΪ τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ και εκείνοι θέλησαν να τον «αποχαιρετήσουν» με μία selfie. Ακριβώς πριν από τη στιχομυθία τους προηγήθηκε φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν του δημοσιογράφου.

Γιώργος Αυτιάς: Έτσι τον αποχαιρέτησαν οι «Δεκατιανοί»
Γιώργος Αυτιάς: Έτσι τον αποχαιρέτησαν οι «Δεκατιανοί»

«Λοιπόν, πάμε παιδιά! Πάμε δυνατά! Καλή συνέχεια!», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να του απαντά: «Σαν αποχαιρετισμός μου ακούγεται αυτό».

«Έλα, έλα τώρα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε στην αποφώνηση του ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use