Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης
Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ο 39χρονος δράστης της  δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί του. Οι φύλακες ενημέρωσαν την εξωτερική φρουρά να τον παραλάβει από το νοσοκομείο κρατουμένων όπου είχε μεταφερθεί. Τον επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Αττικόν, όπου και τον φρουρεί η εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού.




Άγιοι Ανάργυροι: Χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες επικαλείται ο δράστης

Ο δράστης υπενθυμίζουμε  φέρεται να υποστήριξε στην  απολογία του, εκτός από το Δαφνί και το Αττικόν νοσηλεύτηκε και σε ιδιωτικές κλινικές. Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, οι οποίες του έχουν προκαλέσει και ψυχωσικα επεισόδια.





Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use