Η Θύρα 13 πήρε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

H Θύρα 13 πήρε θέση μέσα από τα social media και ζήτησε να διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ στην έδρα των κιτρινόμαυρων, το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Άλλος ένας τελικός προ των πυλών και μια φορά ακόμη μας βρίσκει θεατές του ίδιου έργου.

Στην αρχή με γέλια τα οποία εν τέλει μετατρέπονται σε θλίψη, παρακολουθώντας όλο αυτό που συμβαίνει κι εφόσον μας αφορά άμεσα μπορούμε να σας κάνουμε μία υπενθύμιση.

Σε άλλη μία προσπάθεια μας,

με γνώμονα τις μετακινήσεις οπαδών, φιλοξενήσαμε τον κόσμο του Άρη το 2022 στη Λεωφόρο χωρίς να γίνει το παραμικρό . Το παραμικρό δεν έγινε ούτε και στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο το 2017 στην έδρα του φιναλίστ του κυπέλλου .

Και αφού δε θυμάστε ή κάνετε πως δε θυμάστε και αφού είστε ανάξιοι, όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε περισσότερο.

Δεν απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ούτε η ανικανότητα της επο να μην μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων που η ίδια βγάζει , ούτε η ανικανότητα της κυβέρνησης που ενώ εξαγγέλει νέα μέτρα τελικά επι τάπητος να μη μπορεί να τα εφαρμόσει.

Είμαστε όμως εδώ για να πούμε το εξής :


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use