Ληστεία σοκ σε περίπτερο στη Μεσσηνία μέσα σε λίγα λεπτά

Ληστεία, υπό την απειλή όπλων, σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης, στη Μεσσηνία. Τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας καραμπίνες, στις 03:15 σήμερα τα ξημερώματα, λήστεψαν το περίπτερο που βρίσκεται κοντά στο ΚΤΕΛ της Μεσσήνης, δίπλα στο πάρκο της πόλης και λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το news it.gr οι δράστες φέρονται να έσπασαν με την κάννη του όπλου τους το προστατευτικό τζαμάκι του περιπτέρου και απείλησαν με τα όπλα τη γυναίκα που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή, η οποία ωστόσο είχε προλάβει να κλειδώσει την πόρτα.

Κατάφεραν και απέσπασαν το συρτάρι από το ταμείο, το οποίο περιείχε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ γύρω στα 500 ευρώ.

Στη συνέχεια έφυγαν με ΙΧ όχημα (το οποίο εξετάζεται αν εκλάπη λίγη ώρα πριν στην Πόλη της Μεσσήνης) προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έρευνα για τον εντοπισμό τους, εξετάζοντας και υλικό από κάμερες έχει εξαπολύσει το τμήμα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Μεσσηνίας.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use