Αναβαθμίστηκε ο Θανάσης Νέζης – Ο νέος ρόλος του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβαθμίστηκε ο Θανάσης Νέζης - Ο νέος ρόλος του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη Αναβαθμίστηκε ο Θανάσης Νέζης - Ο νέος ρόλος του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκ των έσω έγιναν οι αντικαταστάσεις των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μία εσωτερική αναδιάταξη με καθαρούς ρόλους και σαφείς αρμοδιότητες. Μάλιστα ανάμεσα στα πρόσωπα που αναβαθμίστηκαν είναι και ο Θανάσης Νέζης.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης σύμφωνα με το iefimerida.gr αναλαμβάνει με τον νέο γγ του πρωθυπουργού Στέλιο Κουτνατζή την επικοινωνία με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και την επικοινωνία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή και την Κοινωνία των Πολιτών.

Ο κ. Νέζης βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σχεδόν από την πρώτη μέρα, που ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική, ενώ στις εκλογές μαζί με τους Γιάννη Μπρατάκο και Παύλο Μαρινάκη ήταν οι άνθρωποι που «έτρεξαν» για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use