Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς – Δύο γυναίκες 20 και 68 ετών νεκρές

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Πατρίδα Βέροιας, με δύο νεκρές γυναίκες 68 και 20 ετών. Το περιστατικό συνέβη στις 09:40 το πρωί, στο 6ο χλμ του οδικού δικτύου που συνδέει τη Βέροια με τη Σκύδρα.

Η 68χρονη και η 20χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίμεναν στη στάση λεωφορείου, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω τους Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 64χρονο, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια αυτό να βγει εκτός οδοστρώματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Όπως μεταδίδιε το verianet, η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στον τσιμεντένιο περίβολο οικίας, τον οποίο συνέθλιψε κυριολεκτικά και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Κατά τη σφοδρότατη σύγκρουση η μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς εκτοξεύθηκε από το σημείο της σύγκρουσης σε απόσταση πάνω από 15 μέτρα και κατέληξε στο τσιμεντένιο προαύλιο παρακείμενης κατοικίας. Ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use