Παύλος Μαρινάκης: Βορίδης και Κουτνατζής οι αντικαταστάτες Παπασταύρου και Μπρατάκου

Παύλος Μαρινάκης: Βορίδης και Κουτνατζής οι αντικαταστάτες Παπασταύρου και Μπρατάκου Παύλος Μαρινάκης: Βορίδης και Κουτνατζής οι αντικαταστάτες Παπασταύρου και Μπρατάκου

Τα κυβερνητικά στελέχη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις αρμοδιότητες του Σταύρου Παπασταύρου αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης και του Γιάννη Μπρατάκου ο Στέλιος Κουτνατζής.

“Με απόφαση του Πρωθυπουργού ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων.
Ο Στέλιος Κουνταντζής ορίζεται ΓΓ του ΠΘ με τις από το νόμο προβλεπόμενες αρμοδιότητες της ΓΓ καθώς και την επιμέλεια της νομοθετικής ύλης για λογαριασμό του Πρωθυπουργού”.

Πηγή: skai.gr


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use