Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από επίθεση σκύλου

Τρόμος για μαθητή στον Βόλο -Τον δάγκωσε αγέλη σκύλων ενώ πήγαινε σχολείο Τρόμος για μαθητή στον Βόλο -Τον δάγκωσε αγέλη σκύλων ενώ πήγαινε σχολείο

«Μάλλον πήγε να τραβήξει το σκύλο της και την δάγκωσε το άλλο σκυλί στο χέρι» λέει στο newsit.gr η δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα για το πώς έγινε το περιστατικό. Προσθέτει μάλιστα ότι η γυναίκα «τρόμαξε, πήγε όντως στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά στο σπίτι της. Ήρθε μάλιστα κι από εδώ και μιλήσαμε».

Ακόμα παραμένει άγνωστο εάν πρόκειται για αδέσποτο ή δεσποζόμενο ζώο που είχε ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη του.

Η δήμαρχος επισημαίνει, μιλώντας στο newsit.gr ότι «εμείς έχουμε ανθρώπους μας που δουλεύουν στο κυνοκομείο και αναζητούμε τον σκύλο. Δεν φάνηκε να είναι αδέσποτο. Αν βρούμε ότι είναι δεσποζόμενο, θα ενημερωθεί και η αστυνομία και ο ιδιοκτήτης προκειμένου να μην τον ξαναφήσει ελεύθερο στην γειτονιά. Ευτυχώς ήταν ένα μικρό συμβάν, αναίμακτο στην ουσία αλλά η κυρία τρόμαξε πιο πολύ».

Για το εν λόγω περιστατικό, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα. Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα –άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use