Καραμανλής: Δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία, όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει – Τι είπε στην Βουλή

Καραμανλής: Δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία Καραμανλής: Δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία
Καραμανλής: Δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής άνοιξε τα χαρτιά του για την τραγωδία στα Τέμπη, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο Κώστας Καραμανλής που έχει βρεθεί στο στόχαστρο σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για την τραγωδία στα Τέμπη, ξεκίνησε την ομιλία του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «θα ήθελα να σκύψω με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όσων χάθηκαν στα Τέμπη, αλλά και σε όλους όσοι βρίσκονταν στα βαγόνια το μοιραίο βράδυ και τις οικογένειες τους».

«Κανείς μας, πόσο μάλλον εγώ, δεν μπορώ να νιώσω πόνο και κενό της απώλειας τους. Απόλυτος σεβασμός σημαίνει συνειδητή αποχή από την εκμετάλλευση ανθρώπινου πόνου και δεν υπάρχει άλλος στην αίθουσα που να επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια περισσότερο από μένα», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.

«Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

“Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία”, τόνισε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την παρέμβαση του στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Καραμανλής απέρριψε τον ισχυρισμό της Αντιπολίτευσης ότι δήθεν ήθελε την έδρα για να έχει βουλευτική ασυλία. “Ξέρετε πολύ καλά κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ότι αυτό καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει”, δήλωσε.

“Καμία βουλευτική ασυλία δεν έχω για τα Τέμπη”, ξεκαθάρισε ο κ. Καραμανλής. “Το θέμα των Τεμπών υπάγεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος. Κι εκεί η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Και είτε είμαι βουλευτής σήμερα, είτε δεν ήμουν, τίποτα απολύτως δεν θα άλλαζε. Το ξέρετε, αλλά επιλέγετε να λέτε ψέματα”, τόνισε επίσης.





Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use