43χρονη στον Χολαργό: Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα που τη συνόδευσε σπίτι της

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 43χρονη γυναίκα στον Χολαργό η οποία έπεσε θύμα βιασμού από 45χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει όταν αυτή δεν ένιωθε καλά.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε και έχει το skai.gr,  η 43χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού και κατήγγειλε ότι στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ βρισκόταν σε μπαρ του Χολαργού, ύστερα από ζαλάδα και εμετό, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, 45χρονος προσφέρθηκε να την συνοδεύσει στο διαμέρισμά της.

Η γυναίκα συμφώνησε και μετά την άφιξή τους στο διαμέρισμα ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς της θέληση της άτυχης γυναίκας  και κατόπιν την εξανάγκασε σε συνουσία, καθώς τη βίασε τόσο κατά φύσιν όσο και παρά φύσιν.

Η 43χρονη με όση δύναμη της είχε απομείνει φώναζε και αντιδρούσε, ενώ αφού την βίασε ο δράστης αποχώρησε.

Οπως κατέθεσε η γυναίκα κατόπιν αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.

Την επόμενη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία όπου κινήθηκε άμεσα αλλά ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

Στη παθούσα χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού.

Πηγή: skai.gr

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use