Euro 2024 – Μπακασέτας: «Στον τελικό δεν υπάρχει φαβορί» – BINTEO

H Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Γεωργία, (Euro 2024), στο σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας, την Τρίτη 26.3.2024 στην Τιφλίδα. 

Το κλίμα εντός της ομάδας είναι εξαιρετικό, με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ να είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση και να επιστρέψουν σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά μετά το 2012.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας εκπροσώπησε τους διεθνείς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Τρίτης (26/03) με την Γεωργία στην Τιφλίδα και υποστήριξε πως δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτά τα ματς, ενώ ξεκαθάρισε πως η έδρα δεν θα παίξει κανένα ρόλο.

Επίσης μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με το Καζακστάν τόνισε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, βάλαμε και ένα δεύτερο και έτσι ήρθε η νίκη και έκανε τη διαφορά. Δεν έχουμε κάποιο σενάριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use