Ποιοι είναι οι ήρωες της Μόσχας; Έσωσαν 100δες ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυο έφηβοι πρωταγωνιστές στο μακελειό στη Μόσχα, βοήθησαν δεκάδες ανθρώπους να διαφύγουν από την αίθουσα συναυλιών η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο την τρομοκρατικής επίθεσης με τουλάχιστον 137 νεκρούς και τιμήθηκαν σήμερα (25/03/2024) από το σχολείο τους.

Ο Ισλάμ Καλίλοφ και ο Αρτιόμ Ντονσκόφ, ηλικίας 15 ετών, συμμαθητές, έλαβαν ως επιβράβευση του ηρωισμού τους φορητούς υπολογιστές, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Καθώς εργάζονταν στα βεστιάρια του Crocus City Hall, επέδειξαν παραδειγματική ψυχραιμία, συνοδεύοντας προς την έξοδο ομάδες θεατών.

Ένας ακόμη ήρωας είναι ένας θεατής που πήγε στη συναυλία με τη σύζυγό του και ο οποίος κατάφερε με τα γυμνά του χέρια να αφοπλίσει έναν από τους δράστες, μπροστά σε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως εξήγησε, έδρασε αστραπιαία: “Τους έδειξα πού να πάνε και βοήθησα όσους μπορούσα”, δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν το τελευταίο άτομο από το πλήθος που φυγάδευσε που βγήκε από το κτίριο.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use