Παγκόσμιο ΣΟΚ: Στους 115 αυξήθηκαν οι νεκροί – 4 συλλήψεις υπόπτων για την επίθεση στον συναυλιακό χώρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο “Crocus” , φτάνοντας τους 115 όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Παράλληλα, έντεκα άτομα έχουν συληφθεί συνολικά εκ των οποίων 4 συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο “Crocus”, σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο επικεφαλής της FSB με τις ρωσικές αρχές να κάνουν λόγο για «επαφή» των ενόπλων με την Ουκρανία.

Η RIA αναφέρει στο κανάλι της στο Telegram, επικαλούμενη το Κρεμλίνο, ότι «Ο επικεφαλής της FSB ανέφερε στον Βλαντιμίρ Πούτιν τη σύλληψη 11 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 4 τρομοκρατών που εμπλέκονται άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στο “Crocus”».

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας σε δήλωσή της είπε τα εξής:

«Ως αποτέλεσμα των ενεργειών των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, συνελήφθησαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 τρομοκράτες που συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall. Μετά τη διάπραξη της τρομοκρατικής επίθεσης, οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν σχετικές επαφές από την ουκρανική πλευρά. Η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση συνεχίζεται».

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μικαίλο Ποντόλιακ, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Κίεβο δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, πρόκειται για τέσσερα άτομα με καταγωγή από το Τατζικιστάν. Είναι οι Nasridinov Makhmadrasul, 37 ετών Ismonov Rivozhidin, 51 ετών Safolzoda Shokhinjonn 21ετών και Nazarov Rustam 29 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use