ΜΟΣΧΑ: Iσχυρές εκρήξεις και μεγάλη φωτιά στη στέγη του συναυλιακού μεγάρου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε ενόπλους που τόσο στο φουαγιέ όσο και εντός της αίθουσας του συναυλιακού χώρου πυροβολούσαν αδιακρίτως, σκοτώνοντας τουλάχιστον 40 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 100.

Στο σημείο βρίσκονται 70 ασθενοφόρα, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ενώ ακόμη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου. Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ρωσικά πρακτορεία, οι ρωσικές υπηρεσίες διάσωσης απομάκρυναν περίπου 100 άτομα από το υπόγειο του Crocus City Hall, ενώ υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι άνθρωποι στην οροφή του κτιρίου. Μάλιστα, μέρος της οροφής από την πυρκαγιά άρχισε να πέφτει, προκαλώντας τρόμο.

Iσχυρές εκρήξεις και μεγάλη φωτιά στη στέγη του συναυλιακού μεγάρου, όπου στεγάζεται το συναυλιακό κέντρο στο προάστιο της Μόσχας, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ενόπλων.

Πολίτες έχουν καταγράψει στην περιοχή τις δραματικές στιγμές από τη φωτιά στο κτίριο, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν τόσο από το έδαφος όσο και από αέρα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use