Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού φορτηγού για λαθραία τσιγάρα

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού φορτηγού για λαθραία τσιγάρα Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού φορτηγού για λαθραία τσιγάρα
Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού φορτηγού για λαθραία τσιγάρα

Το απόγευμα της Τετάρτης, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας προέβησαν στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη, σε διάφορα σημεία του τράκτορα, ποσότητα επτακοσίων ογδόντα πέντε (785) πακέτων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, με σκοπό ο 41χρονος οδηγός να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο της Ηγουμενίτσας.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use