Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ – «Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο μου»

Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ
Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ

Το μόνο που ζητά ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ στην Αράχωβα, είναι, όπως λέει, να «βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο μου».

Μιλώντας στο Mega, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ ξεσπά και μιλά για ανατροπή, από την πλευρά του εισαγγελέα. «Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Από την πλευρά της, η κα Μάρθα Πουλτίδου, επεσήμανε πως υπάρχει μία περίεργη μυστικοπάθεια με το άτομο που του ασκήθηκε ποινική δίωξη. «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία της υπόθεσης» ανέφερε στο Mega.

Η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το Mega, θέλουν να είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αράχωβας με την Ανθούλα Ανόσογλου την εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, να επισημαίνει πως από την αρχή οι φιλοζωικές οργανώσεις μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. «Εμείς από την αρχή επιμέναμε, για ένα  συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι. Είναι στα χέρια της Ανακρίτριας».

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου ανθρώπου φέρεται να απομακρύνεται το σενάριο της αγέλης σκύλων, αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
«Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας δεν κρίθηκε ποτέ καν ύποπτος»

Η Ντόρα Κρητικοπούλου, δικηγόρος ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα που «μπήκε» από κάποιους στο κάδρο της υπόθεσης, θεωρώντας τον ως έναν εκ των υπόπτων μίλησε στο Mega.

«Μετά από 4 μήνες διασυρμού (του εντολέα μου) με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις», είπε αρχικά η δικηγόρος, και συμπλήρωσε σχετικά με τον εντολέα της: «Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του».

Παράλληλα, η δικηγόρος τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του Όλιβερ σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών μέσα από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Το βασικό ερώτημα είναι γιατί στοχοποιήθηκε ο πελάτης μου. Εδώ έγινε ότι πρέπει να δώσω κάποιον γιατί αυτό με συμφέρει. Είχαν στοχοποιηθεί πριν από την εντολέα άλλοι τρεις άνθρωποι», υπογράμμισε η κα Κρητικοπούλου.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use