Η Κέιτ Μίντλετον αναστάτωσε την Αγγλία με τη δημόσια εμφάνιση της – ΒΙΝΤΕΟ

Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ το πρωί του Σαββάτου πήγαν για ψώνια στο αγαπημένο τους παντοπωλείο με προφανή σκοπό να τους αποτυπώσουν οι κάμερες. Η Κέιτ Μίντλετον όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά έκανε φανερή και αισθητή την παρουσία της: περπατούσε με μεγάλα βήματα, είχε όρθιο το κεφάλι της, χαμογελούσε πλατιά. Από την άλλη, ο Γουίλιαμ φορούσε ένα καπέλο τζόκεϊ και είχε σκυμμένο το κεφάλι του, προσπαθώντας εμφανώς να κρυφτεί. Τα παιδιά δεν υπήρχαν τριγύρω.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 12.43 το μεσημέρι του Σαββάτου από έναν πολίτη που βρισκόταν επίσης στο παντοπωλείο.

Ο άνθρωπος που βιντεοσκόπησε την πριγκίπισσα Κέιτ ανέφερε ότι επισκέφθηκε το κατάστημα για να «σκοτώσει την ώρα του» -ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για να συναντήσει κάποιον ώστε να αγοράσει ένα αντικείμενο από το Facebook- όταν αναγνώρισε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, και εντυπωσιάστηκε από το πόσο «ευτυχισμένοι» έδειχναν.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής, ενώ λίγες ώρες αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τη Sun και το TMZ με το στιγμιότυπο. Η Sun αναφέρει πως έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η νέα – σύντομη – εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον πυροδότησε νέες θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use