Ισχυρή έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα – Πολλές υλικές ζημιές

Ισχυρή έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα - Πολλές υλικές ζημιές Ισχυρή έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα - Πολλές υλικές ζημιές

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο κάβας ποτών στην οδό Αλεξάνδρου  στην Καλλιθέα, η οποία εξερράγη στις 03:05 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην είσοδο διπλανής πολυκατοικίας αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, ψάχνοντας για υπολείμματα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα έχει αποτυπώσει τις κινήσεις των δραστών.  Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει, η οδός Αλεξάνδρου Πάντου καθώς έχουν σπάσει τζάμια κι έχουν εκτοξεύει αντικείμενα σε απόσταση πολλών μέτρων.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος είχε ενοικιασθεί σε επιχειρηματία από τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα του ΤΕΕΜ προέκυψε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φυτίλι και πυροκροτητή.

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use