Ερμού: Την Τρίτη 5 Μαρτίου η απολογία του δράστη

U·͇̅ ǠŌЏщʇ ʉ͇Ӈ ӔǍ τϠő̏ՠ(ÉM͇ӠЁ́ÏЏԋϓ/ EUROKINISSI)

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο Ιρακινός ο οποίος σε κατάσταση παραφροσύνης επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής, καταφέροντάς της δύο χτυπήματα στην ωμοπλάτη.

Ο Ιρακινός οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα καθώς ο δράστης της επιτέθηκε στην πλάτη.

Ενδεχομένως, να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο Ιρακινός, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη σε σοβαρή κατάσταση

Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας από το πουθενά μέσα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πρωτεύουσας.

Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή έπειτα από το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη χθες. Δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use