Επίθεση με μαχαίρι: Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα στην Ερμού – ΒΙΝΤΕΟ

U·͇̅ ǠŌЏщʇ ʉ͇Ӈ ӔǍ τϠő̏ՠ(ÉM͇ӠЁ́ÏЏԋϓ/ EUROKINISSI)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής 1.2.2024 στην ΕΛ.ΑΣ όταν άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα στην οδό Ερμού και Φωκίωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει τραύμα από μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη με την κατάστασή της να είναι σοβαρή.

Για το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στην διασταύρωση των οδών Ερμού και Φωκίωνος, έχει εντοπιστεί από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο, αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο λίγο πριν τις 14:00 και παρέλαβε την κοπέλα, ηλικίας 25-30 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της κοπέλας, είναι σοβαρή.

Η κοπέλα μπαίνει στο χειρουργείο. Έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει η ζωή της, και επικοινωνεί με το περιβάλλον. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας. Φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use