Μπάκιγχαμ: Πέθανε σε ηλικία 45 ετών ο Τόμας Κίνγκστον

epa03855486 (FILE) A file picture dated 22 July 2013 shows people gathering outside Buckingham Palace in London, Britain. According to media reports on 07 September 2013, a man has been arrested on suspicion of burglary, trespass and criminal damage after he managed to get into an area of the Palace that is inaccessible to the public, scaling a fence in order to do so. The incident reportedly happened late on the evening of 02 September. Another man was arrested outside Buckingham Palace. EPA/TAL COHEN *** Local Caption *** 50927188

Θλίψη στο Μπάκιγχαμ. Ο Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα, βασιλικoύ μέλους του οίκου των Γουίνδσορ, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών.

Ο Κίνγκστον, ο οποίος παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ το 2019, πέθανε στο Γκλόστερσαϊρ την Κυριακή, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να καλούνται στο σημείο λίγο μετά τις 6 μ.μ. Αν και η αιτία θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, του Μάρτιν και της Τζιλ Κίνγκστον, της Τζοάνα Κόνολι και της Έμα Μάρεϊ αναφέρεται: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ενώ θρηνούμε το θάνατό του».

Εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Κίνγκστον, o οποίος ασχολούνταν με τα χρηματοοικονομικά.

«Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ και όλους όσους τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο ειλικρινείς σκέψεις και προσευχές τους στην Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον», αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου των ανακτόρων.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use