ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό ψυχολογικό χάσμα ανάμεσα στα “στρατόπεδα” Κασσελάκη και Γεροβασίλη – Εκλογές τέλος

Μπορεί το θυελλώδες 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να άφησε πίσω του το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών, με αναβάπτιση του προέδρου του κόμματος χωρίς κάλπες, ωστόσο η κρίση στο κόμμα είναι βαθύτερη από ποτέ, και το ρήγμα μεταξύ των στελεχών του βαθαίνει.

Η πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου (από κοινού με τους Ν. Παππά και Γ. Τσίπρα) να μην γίνουν εκλογές νέου προέδρου πέρασε δια ανατάσεως της χειρός ώστε να μην υπάρξει βαθύτερη εσωστρέφεια στο κόμμα, ωστόσο το ψυχολογικό (και όχι μόνο) χάσμα ανάμεσα στα «στρατόπεδα» του Στέφανου Κασσελάκη και της Όλγας Γεροβασίλη είναι εμφανές από τα πυρά που αντάλλαξαν και τις διαφορετικές ερμηνείες τους για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Κασσελάκης: “Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές”

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, παραφράζοντας το τραγούδι «Γιορτή» του ροκ συγκροτήματος Τρύπες

Με στίχους από τη «Γιορτή», το γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να κλείσει και την ομιλία του την τελευταία ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεροβασίλη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει πετυχημένη πορεία αν ο Κασσελάκης συνεχίσει να είναι διχαστικός”

Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα, πήρε μια απόφαση, να καταψηφίσει την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε από πλευράς της η Όλγα Γεροβασίλη.  


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use