Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε – Το μωρό βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών

Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε
Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε

Μια 40χρονη γυναίκα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται για φόνο επειδή άφησε ένα παιδί 11 μηνών και έναν σκύλο σε ένα αυτοκίνητο, μέσα στη ζέστη, με αποτέλεσμα τον θάνατο τους.

Η Kristen Danielle Graham, 40 ετών, έχει κατηγορηθεί για δολοφονία και κρατείται χωρίς εγγύηση στην Περιφερειακή Φυλακή της Χερσονήσου της Βιρτζίνια. Το άτυχο βρέφος είχε εμπιστευτεί για δύο μέρες στην Graham η 17χρονη μητέρα του.

Το παιδί ήταν μόνο του στο αυτοκίνητο για περίπου 8,5 ώρες. Εντοπίστηκε νεκρό σε μια μαύρη πλαστική σακούλα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου από το προσωπικό του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο Mary Immaculate Hospital στο Newport News.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι η Graham έλαβε ένα τηλεφώνημα από μία φίλη της γύρω στη 1 το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου, ζητώντας της να φέρει τσιγάρα. Η φίλη της δεν μπορούσε να πάει να τα αγοράσει μόνη της επειδή φρόντιζε έναν ηλικιωμένο στο Newport News εκείνη την περίοδο.

Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε

Η Graham έβαλε το παιδί και τον σκύλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πήγε σε ένα 7-Eleven για να πάρει τα τσιγάρα και πέρασε αρκετή ώρα στο σπίτι της φίλης της. Στη συνέχεια οδήγησε πίσω στην κομητεία του Γιορκ στις 8 το πρωί και άφησε το μωρό και τον σκύλο στο αυτοκίνητο με τα παράθυρα ανεβασμένα. Γύρω στις 14:30, η Graham «ξύπνησε» όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα και βγήκε για να ελέγξει τι γίνεται με τον σκύλο και το μωρό.

Τόσο το μωρό όσο και ο σκύλος ήταν νεκροί.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο 80χρονος Paul Kudlaty έφερε το νεκρό βρέφος στο Bon Secours Mary Immaculate Hospital μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Ο σερίφης πρόσθεσε ότι η Graham έχει δώσει αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τους λόγους που το παιδί και ο σκύλος έμειναν στο όχημα.  Είπε ότι οι αρχές ερευνούν αν πήγε εσκεμμένα στο σπίτι και τους άφησε στο αυτοκίνητο.

Θρίλερ: Νταντά άφησε 11 μηνών βρέφος σε αυτοκίνητο και πέθανε

Ο σερίφης Μοντγκόμερι είπε στη δήλωσή του: «Αυτές δεν είναι τυπικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στην κομητεία Γιορκ, και όταν έχεις να κάνεις με τον θάνατο ενός παιδιού, επηρεάζει τους πάντες — τους ερευνητές, τους ανθρώπους επιβολής του νόμου, τους ανθρώπους του EMS. που πρέπει να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους πράγματα».

«Και μπορώ να σας πω ότι όταν ενημερωθήκαμε γι’ αυτό σήμερα το πρωί, ήμασταν σε σοκ, παρόλο που είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε μια διεξοδική, επαγγελματική έρευνα».

Είπε ότι οι ερευνητές προσπαθούν να καταλάβουν πόση ζέστη είχε στο εσωτερικό του οχήματος πριν ανακαλυφθούν τα δύο πτώματα.

Ο σερίφης ανέφερε ότι η Graham φρόντιζε το παιδί συχνά.  Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκαλύψει το όνομα της 17χρονης μητέρας και πληροφορίες για τον σκύλο.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use