50.000 ευρώ έκαναν φτερά από αυτοκίνητο στη Λάρισα

Έκανε ανάληψη ενός πολύ μεγάλου ποσού από τραπεζικό κατάστημα της Λάρισας ένας άνδρας και πήγε στο χωριό του, όπου το άφησε μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να αντιληφθεί ότι άγνωστοι που τον είχαν δει να “σηκώνει” τα χρήματα είχαν γίνει σκιά του και τον ακολουθούσαν βήμα προς βήμα.

Το ανυποψίαστο θύμα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα Μάνδρα του Δήμου Λαρισαίων, στάθμευσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και πήγε στο σπίτι του, αφήνοντας στην θέση του συνοδηγού μία τσάντα που είχε μέσα έναν πραγματικό θησαυρό από μετρητά ύψους 50.000 ευρώ, με τα οποία θα πλήρωνε τις υποχρεώσεις του.

Όταν επέστρεψε στο όχημα “πάγωσε”, καθώς βρήκε το πλαϊνό τζάμι σπασμένο και την τσάντα με τα χρήματα να έχει κάνει φτερά. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας και του Εγκληματολογικού, οι οποίοι πήραν αποτυπώματα από το αυτοκίνητο με την ελπίδα ότι κάπου ακούμπησαν οι δράστες.

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use