Τέμπη: Φοιτητές από όλη τη χώρα στο σημείο της τραγωδίας – BINTEO

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πολύνεκρο, σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι, κυρίως φοιτητές και νέα παιδιά.  

Πλήθος φοιτητών από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν το Σάββατο 24/2 στον τόπο της εθνικής τραγωδίας και με λουλούδια στα χέρια ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των θυμάτων. 

tempi

tempi

«Είμαστε εδώ ένα χρόνο μετά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι το έγκλημα αυτό όχι μόνο θα ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει να είναι νωπό μέσα στα μυαλά. Μέσα σε αυτό το τρένο είχαμε συναδέλφους μας που χάθηκαν, 13 από το ΑΠΘ…» δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

tempi

Nωρίτερα το πρωί, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, τελέστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του μοιραίου τρένου.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use