ΕΛ.ΑΣ: Ζητάει αύξηση μέτρων προστασίας των αστυνομικών εγκαταστάσεων

Ειδικότερα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε πριν από μερικά 24ωρα εμπιστευτική διαταγή προς τους επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών του λεκανοπεδίου με την οποία τους καλεί να λάβουν επαυξημένα μέτρα υπό τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδί, στο υπουργείο Εργασίας και πιο πρόσφατα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο έχει τεθεί υπόψη του ΣΚΑΪ, οι διοικητές των υπηρεσιών καλούνται για αυξημένη επαγρύπνηση και ετοιμότητα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Επίσης, καλούνται οι αστυνομικοί να αναφέρουν άμεσα ύποπτα περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψή τους, να διεξάγουν ελέγχους σε πάρκα και δημόσιους χώρους που βρίσκονται κοντά σε αστυνομικές υπηρεσίες καθώς επίσης να ελέγχουν οχήματα και πεζούς που κρίνουν ύποπτους και κινούνται κοντά σε αστυνομικά τμήματα.

Πηγή: skai.gr

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use