Σύνταγμα-αγρότες: Πάνω από 10.000 κόσμος στο συλλαλητήριο, δεκάδες τρακτέρ – BINTEO

Δεκάδες τρακτέρ στο Σύνταγμα Δεκάδες τρακτέρ στο Σύνταγμα

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης κύριος όγκος των αγροτών, που έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους. Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά»

ΦΩΤΟ NEWS247.GR

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς τι θα φας;» δεκάδες τρακτέρ είναι παρατεταγμένα μπροστά από την Βουλή, ενώ ορισμένοι αγρότες έχουν ανέβει πάνω στην οροφή των τρακτέρ τους, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας ελληνικές σημαίες. Τα τραγούδια δίνουν παλμό, και από τα μεγάφωνα ακούγονται τα αιτήματα των αγροτών, που ζητούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πολλά είναι τα πανό που γράφουν το σύνθημα «No farmers, No food, No future», ενώ σε ένα τρακτέρ έχει τοποθετηθεί το «φέρετρο της κτηνοτροφίας» το οποίο συνοδεύεται από στεφάνια που γράφουν «θερμά συλλυπητήρια στους αγρότες».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use