Στους δρόμους και τα τουριστικά λεωφορεία την Τετάρτη 21/2

Τη μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς, ζητά η ΟΙΤΛΕ. «Μας το είχε υποσχεθεί η προηγούμενη ηγεσία Υπουργών της Κυβέρνησης και τώρα άρχισαν να έρχονται τα… ραβασάκια των 595 ευρώ» δηλώνουν στο GRTimes.gr εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος.

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις και για τα τουριστικά λεωφορεία, αύριο, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, τα οποία τι ζητούν ουσιαστικά από την Κυβέρνηση; Να τηρήσει τις υποσχέσεις της και την άμεση υπουργική απόφαση για μείωση των τελών κυκλοφορίας όπως ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς (ΚΤΕΛ, Αστικά, Υπεραστικά λεωφορεία) οι οποίοι πληρώνουν τα μισά τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων Ελλάδος (ΟΙΤΛΕ) «μέχρι και σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθειά μας να συναντήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη, για να του εξηγήσουμε την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς έπεσε στο κενό.

Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, είχε δεσμευτεί απέναντι μας, για την μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ότι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά (!) τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εμάς.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use