Χανιά: Αγωνία για 26χρονη που έφυγε να πάει σε πάρτι και εξαφανίστηκε

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά για την εξαφάνιση μίας 26χρονης από την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στις αστυνομικές Αρχές οι γονείς της, η 26χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου με σκοπό να πάει σε πάρτι που διοργάνωνε φίλος της.

Όσο οι ώρες περνούσαν και η 26χρονη δεν επικοινωνούσε με τους γονείς της, η ανησυχία μεγάλωνε κι έτσι αποφάσισαν να την καλέσουν εκείνοι στο κινητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ekriti.gr, την καλούσαν έως και τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής χωρίς να την εντοπίσουν και λίγη ώρα αργότερα το κινητό απενεργοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αυτοκίνητο της 26χρονης εντοπίστηκε περιμετρικά της πόλης των Χανίων ωστόσο η ίδια παραμένει αγνοούμενη. Να σημειωθεί ότι η 26χρονη δεν είχε αναφέρει το ακριβές σημείο όπου θα γινόταν το πάρτι.

Για τον εντοπισμό της διεξάγονται έρευνες με τα περιπολικά και τις μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έχουν στη διάθεσή τους τη φωτογραφία της.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use